بهینهسازی تصاویر به معنی بیشینه تفریق حجم عکس ها بدون افت کیفیت محسوس است. به بیانی دیگر، بهتر است حجم عکس ها را لغایت جایی تفریق دهیم که تأثیر قابلتوجهی بر کیفیت تصاویر نداشته باشد. با این کار، حجم صفحات وبسایت بهطور قابلملاحظهای تفریق پیداکرده و درنتیجه سرعت لود وبسایت افزایش مییابد.
برای این شغل ابزارهای مختلفی وجود دارند که یکی از سادهترین این افزارها به کارگیری نرمافزار فتوشاپ است. بس است تصویر موردنظرتان را در فتوشاپ بازکرده و از منوی File روی گزینۀ Save For Web کلیک کنید و تصویر را باحالت JPEG High اندوخته کنید. پسازاین پیشه مشاهده خواهید کرد که حجم تصویر نسبت به پیش کاهش پیدا کرده است درحالیکه تغییر محسوسی در کیفیت تصویر برپایی نشده است.
بهینهسازی سرعت بارگذاری وبسایت
هنگام بارگذاری وبسایت، هرچه تعداد درخواستهای ارسالی به سرور کمتر باشد، سرعت لود سایت افزایش مییابد. احد از راهکارهای کاهش شمار درخواستهای ارسالی به سرور، به کارگیری حافظۀ نهان یا کَش است. در این روش، فایلهای استاتیک وبسایت همانند فایلهای CSS/JS، فونتها، تصاویر و… که معمولاً در هر بار مراجعه به وبسایت تغییری نمیکنند، بهصورت فشردهشده در مرورگر کاربر ذخیرهشده و هنگام مراجعۀ بعدی کاربر، بهجای فراخوانی این فایلها از روی سرور، از سیستم خویش کاربر فراخوانی میشوند.
روش دیگر این است که نسخهای از وبسایت بهطور حاضر در سرور ذخیرهشده و با هر بار مراجعه به کاربر نمایش دیتا شود. درواقع بهجای اینکه هر بار درخواستهای متعدد به فایلها و دیتابیس ارسال شود، نسخهای از سایت را که قبلاً اندوخته شده است به کاربر نمایش میدهیم. سئو وردپرس به زبان ساده شما میتوانید تنظیم کنید که در بازۀ زمانی مشخص مثلاً هر ۴ ساعت، کَش وبسایت خالیشده و نسخۀ تازهای از وبسایت در حافظۀ کَش پیمان گیرد. یا میتوانید تنظیم کنید که بعد از هر بار بهروزرسانی سایت، ویرایش یک صفحه، انتشار پست جدید و… حافظۀ کَش خالیشده و نسخۀ جدیدی ذخیره شود.
سئوی بیگانه (Off-page SEO)
سئوی خارجی، مجموعه اقداماتی است که در خارج از وبسایت انجام میدهیم تا وبسایتمان را در کلمات کلیدی قصد به رتبههای برتر برسانیم. برای پیشه بر روی سئوی خارجی نیازی به دسترسی به پنل مدیریتی وبسایت و مهار پنل هاست وجود ندارد؛ زیرا همگی اقدامات در خارج از وبسایت انجام خواهد شد.
کار بر روی سئوی بیگانه بسیار حساس و پیچیدهتر از سئوی درونی است؛ زیرا شدنی است با کوچکترین اشتباهی از سوی گوگل جریمه شوید و رتبۀ کنونی وبسایتتان را نیز از دست بدهید. به همین دلیل پیشنهاد میکنیم آغاز بهطور کامل در این گویه به مطالعه بپردازید و سپس اقدام به پیادهسازی آموختههای خویش کنید الی بتوانید بهترین بازدهی را از فرایند سئو و بهینهسازی وبسایتتان داشته باشید.
از مواردی که در سئوی بیگانه به بررسی و بهینهسازی آنها خواهیم پرداخت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
لینک سازی (Link Building)
در بحث سئوی خارجی، لینک سازی از اهمیت زیاد ویژهای برخوردار است و تقریباً تمامی فعالیتهایی که در سئوی بیگانه سپریدن میشود در راستای لینک سازی صحیح، اصولی و بخردانه است. در فرایند لینک سازی، لینکها باید در وبسایتهای پیوسته و باکیفیت برپایی شوند. در غیر این چهره الگوریتم پنگوئن دستبهکار شده و وبسایت متخلف را پنالتی میکند.
پنالتی پنگوئن بهگونهای است که وبسایتی که تا روز قبل در صفحه اول نتایج گوگل پیمان داشته است، بهیکباره به صفحات سرانجام پرتاب خواهد شد. در این حالت، وبسایت بدست الگوریتم پنگوئن پنالتی شده است و نمودار سرچ کنسول مشابه تصویر زیر با شیب زیادی کاهنده خواهد شد.
پنالتی گوگل الگوریتم پنگوئن
اهمیت لینک سازی تا حدی است که میتوان گفت نزدیک ۷۰ الی ۷۵ درصد از فرایند سئوی یک وبسایت به لینک سازی اختصاص دارد اما هدف این نیست که سئوی درونی اهمیت اقلیت دارد و میتوان از آن صرفنظر کرد یا اتمام آن را به پس موکول کرد!
درباره این سایت